Χαλασμένη βίδα

Χαλασμένη βίδα

Χαλασμένες βόλτες

Χαλασμένα πάσα

Χαλασμένα παξιμάδια
Κλωτσημένα παξιμάδια

Επισκευάζουμε οποιαδήποτε χαλασμένη βίδα άμεσα στο συνεργείο σας με ένα τηλέφωνο 6984 254 777.

Διαθέτουμε την τελειότερη τεχνογνωσία για επισκευή χαλασμένης βίδας κεφαλής, κάρτερ, και οποιουδήποτε μέρους κινητήρα αυτοκινήτων, μοτοσυκλέτας, σκαφών αναψυχής, μοντελισμού ποδηλάτων.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε επαγγελματίες μηχανικούς, συνεργεία αυτοκινήτων – μοτοσυκλετών, αερομοντελισμού άμεσα στον χώρο του επαγγελματία.

Μια χαλασμένη βόλτα ή χαλασμένο πάσο ή κλοτσημένη βίδα, παξιμάδι στον κορμό του κινητήρα αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα στους επαγγελματίες λόγω δυσκολίας μεταφοράς σε μηχανουργείο, χρονοβόρας διαδικασίας και με ένα πολύ σημαντικό κόστος σε χρόνο και χρήμα.

Εδώ ερχόμαστε εμείς να σας λύσουμε τα χέρια. Διαθέτουμε κινητό συνεργείο εξειδικευμένο στην επισκευή κατεστραμένης βίδας ή πάσου για την ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης με εγγυημένα αποτελέσματα.

Όταν ο τεχνικός θα βρεθεί στον χώρο σας το μόνο που θα χρειαστεί είναι ρεύμα και παροχή αέρα για εξειδικευμένα εργαλεία. Για αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επέμβαση σε κατεστραμμένο σπείρωμα στον δρόμο.

Ο Ερμής εγγυάται τις επισκευές που πραγματοποιεί σε χαλασμένα σπειρώματα.

Η επισκευή στα χαλασμένα σπειρώματα πραγματοποιείτε με δοκιμασμένες τεχνοτροπίες που αποκλείουν την περίπτωση ατέλειας στην επισκευή.

Ωστόσο είναι στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψε στο επισκευασμένο σπείρωμα.

Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Αττικής ακόμη και γύρο από αυτήν κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού.Μέχρι σήμερα μας προτιμούν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες, αντιπροσωπείες και  εξουσιοδοτημένα Service αυτοκινήτων.

Μην διστάσετε να μας καλέσετε για οποιοδήποτε πρόβλημα σε χαλασμένες βίδες, κλωτσημένα πάσα, κλωτσημένα παξιμάδια, ανάγκη εξαγωγής κολλημένης βίδας σε κινητήρες αμάξωμα αμορτισέρ

επισκευή σπειρωμάτων

Απαγορεύεται. Και να κατεβάσεις και τις άλλες που πήρες.

Pin It on Pinterest