Σπειρώματα

Τεχνική υποστήριξη σε συνεργεία για αποκατάσταση κατεστραμμένων σπειρωμάτων

σπειρώματα επισκευή

Σπειρώματα επισκευή

Ακτίνα Δράσης

Καλύπτουμε επαγγελματίες σε όλη την Αττική, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού. Έχετε πρόβλημα με κατεστραμμένο σπείρωμα; Καλέστε στα τηλέφωνα 6933 38 38 30 – 6984 254777 για να καταγράψουμε το πρόβλημα σας και να κανονίσουμε την επίσκεψη ενός τεχνικού στον χώρο σας.

Τι θα χρειαστούμε.

Όταν ο τεχνικός θα βρεθεί στον χώρο σας το μόνο που θα χρειαστεί είναι ρεύμα και παροχή αέρα για εξειδικευμένα εργαλεία.

Για αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επέμβαση σε κατεστραμμένο σπείρωμα στον δρόμο.

 

επισκευή σε κατεστραμμένο σπείρωμα
η επισκευή

Η επισκευή

Ο Ερμής εγγυάται τις επισκευές που πραγματοποιεί σε κατεστραμμένα σπειρώματα.

Η επισκευή στα κατεστραμμένα σπειρώματα πραγματοποιείτε με δοκιμασμένες τεχνοτροπίες που αποκλείουν την περίπτωση ατέλειας στην επισκευή.

Ωστόσο είναι στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψε στο επισκευασμένο σπείρωμαι.

 

Γιατί εμάς;

Εμπειρία - τεχνολογική κατάρτιση

Ο Ερμής διαθέτει εμπειρία 35 ετών σε μηχανολογικές και εφαρμογές μηχανουργείου και ειδικότητα τεχνολόγου μηχανολόγου.

Εξοπλισμός

Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την επισκευή κατεστραμμένου σπειρώματος, στον χώρο του συνεργείου σας. Με την βοήθεια κάμερας υψηλής τεχνολογίας, μπορούμε να αξιολογήσουμε περιπτώσεις σπειρωμάτων με τις οποίες δεν έχουμε οπτική επαφή και να δώσουμε την απαραίτητη επέμβαση.

Έχουμε δώσει πάρα πολύ μεγάλη σημασία στα κατάλληλα εργαλεία και εξοπλισμό, έτσι ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας.

Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους

Ένα κατεστραμμένο σπείρωμα στον κινητήρα, ή στο σασί, προϋποθέτει ότι το κομμάτι αυτό θα πρέπει να μεταφερθεί στο μηχανουργείο. Αυτό για τον επαγγελματία μηχανικό ή ηλεκτρολόγο, σημαίνει επιπλέον κόστος και χρόνο.

Ο Ερμής σας γλυτώνει από αυτό το κόστος και το χάσιμο χρόνου, φέρνοντας ένα μηχανουργείο στον χώρο σας και μάλιστα με ειδίκευση ακριβώς στην επισκευή κατεστραμμένων σπειρωμάτων.

Εξειδίκευση

Το αντικείμενο εργασιών μας είναι αποκλειστικά και μόνο η επισκευή κατεστραμμένων σπειρωμάτων. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε περιπτώσεις επισκευής, σε πολλά διαφορετικά είδη σπειρωμάτων.

Η εξειδίκευση αυτή εμπλουτίζει την εμπειρία μας σε επίπεδο, του να γνωρίζουμε ακριβώς τα σημεία εκείνα, που η κάθε μάρκα η μοντέλο αυτοκινήτου- μοτοσυκλέτας, θα εμφανίσει πρόβλημα σε σπείρωμα.

Καταγράφουμε την κάθε περίπτωση έτσι ώστε να έχουμε άποψη για τις αιτίες και τον χρόνο (χιλιόμετρα) στα οποία ένα σπείρωμα θα εμφανίσει πρόβλημα.

Κατεστραμμένο σπείρωμα;

Μην χάνεις χρόνο και χρήμα. Κάλεσε τώρα τον Ερμή. Θα πραγματοποιήσει την επισκευή άμεσα και υπεύθυνα στο συνεργείο σου.

Απαγορεύεται. Και να κατεβάσεις και τις άλλες που πήρες.

Pin It on Pinterest

Share This