Επισκευή σε σπειρώματα

Χαλασμένες βίδες σε Κινητήρες

Χαλασμένα – πάσα του Κινητήρα

Διαθέτουμε την τελειότερη τεχνογνωσία για επισκευή χαλασμένης βίδας κεφαλής, κάρτερ, και οποιουδήποτε μέρους κινητήρα αυτοκινήτων, μοτοσυκλέτας, σκαφών αναψυχής, μοντελισμού ποδηλάτων

Χαλασμένες βίδες σε Κινητήρες
Κλωτσημένες βίδες σε Κινητήρες

Κλοτσημένες βίδες σε Κινητήρες

Κλοτσημένες βίδες επισκευή

Ξεχάστε την χρονοβόρα μεταφορά σε μηχανουργεία η οποία θα σας κοστίσει χρόνο και χρήμα. Με ένα τηλεφώνημα μπορείτε να επισκευάσετε την χαλασμένη βίδα ή το χαλασμένο πάσο (σπείρωμα) πολύ εύκολα στον χώρο σας χωρίς να κάνετε τίποτα απολύτως.

Σπειρώματα – πάσα σε κινητήρες

Σπειρώματα – πάσα του Κινητήρα

Πάσα σε καπάκι κινητήρα -Βάσεις Εκκεντροφόρων – Οστήρια – Καβαλέτα Στήριξης – Βίδες και Μπουλόνια όλων των τύπων -Σπειρώματα σε Πολλαπλές Εισαγωγής Εξαγωγής – κομμένα μπουζί – τάπες λαδιού – μπουλόνια ασφαλείας – κομμένοι προθερμαντήρες – βίδες τροχών-σιδερένια κάρτερ κά.

προθερμαντήρες
μπροστινό σύστημα

Σπειρώματα από Μπροστινό σύστημα

Μπροστινό σύστημα

αρθρώσεις στο μπροστινό σύστημα, βίδες τροχών, ασφάλειες τροχών. Γενικά κατεστραμμένα σπειρώματα από όλα τα μέρη ενός επιβατικών οχημάτων – μοτοσυκλετών.

Σπειρώματα σε Ηλεκτρολογικά μέρη

Μίζες – δυναμό – Μπουζί

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη επισκευή σε κατεστραμμένο σπείρωμα – βίδα – πάσο, στα ηλεκτρολογικά μέρη του αυτοκινήτου..

σπειρώματα σε ηλεκτρολογικά μέρη
Σπειρώματα στο σύστημα εξάτμισης

Σπειρώματα στο σύστημα εξάτμισης

πολλαπλή εξαγωγής – Αισθητήρες λάμδα

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη επισκευή σε κατεστραμμένο σπείρωμα – βίδα – πάσο, στο σύστημα εξάτμισης του αυτοκινήτου..

Σπειρώματα

Δείτε περιπτώσεις από σπειρώματα που επισκευάζουμε
Toyota Rav4

Toyota Rav4

επισκευή σπειρωμάτων στον κορμό

Toyota Rav4 το chip, επισκευή σπειρωμάτων στον κορμό που όταν καίγεται η φλάντζα καταστρέφονται τα σπειρώματα σε βάθος δώδεκα πόντους.

Fiat

Iταλικά Aυτοκίνητα

Chells Pit σε κιβώτια ταχυτήτων

Σε ιταλικά αυτοκίνητα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, τα chellspit τα στεγανοποιούμε για να μην σάς κοστίζει ή αντικατάσταση τους κοντά στα δύο χιλιάδες ευρώ.

chrysler

Αμερικάνικα Aυτοκίνητα

Ντίζες ταχυτήτων

Ντίζες ταχυτήτων σε αμερικάνικα,Craysler πολυμορφικά, Vagon σε PT Cruiser στα Sebring, στα Stratus και σε όσα έχουν ντίζες ταχυτήτων.

ford focus

Ford Focus

Τάπες Διαστολής

Σε Ford Focus, το πρόβλημα με τις τάπες διαστολής στο καπάκι της μηχανής, που χάνουν paraflou και βραχυκυκλώνουν τα μπουζί, και τα μπουζοκαλώδια.

Daewoo Matiz

Daewoo Matiz

Κολώνα Τιμονιού

Σε Daewoo Matiz, επισκευάζουμε το πρόβλημα στην κολόνα τιμονιού τοποθετώντας αυτολιπαινόμενο δακτυλίδι.

Mini Cooper Turbo

Mini Cooper Turbo

Θρυμματισμός σε σπείρωμα μπουζί μετά τα 80.000χιλ.

Μετά τα 80.000 χιλ. και ειδικότερα μετά το service των 2.000 χιλ., από απότομη αλλαγή θερμοκρασίας (απότομο σβήσιμο κινητήρα μετά από ταξίδι) θρυμματίζεται το σπείρωμα του 2ου και 3ου μπουζί στο καπάκι.

Ιταλικά Σκούτερ

Ιταλικά Σκούτερ

Ψιλόπασσες τάπες λαδιού

Σε ιταλικά σκούτερ, με της ψιλόπασσες τάπες λαδιού με το οριγκ ,πού είναι ευάλωτες ,τις αντικαθιστούμε με πιο χρηστικές και εμπορικές.

Απαγορεύεται. Και να κατεβάσεις και τις άλλες που πήρες.

Pin It on Pinterest

Share This