Χαλασμένη βίδα σε δυναμό

Χαλασμένη βίδα σε δυναμό

χαλασμένη βίδα σε δυναμό

χαλασμένη βίδα σε δυναμό

Κλοτσημένες βίδες επισκευή

Κλοτσημένα σπειρώματα επισκευή

 

Κλοτσημένη βίδα σε οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό μέρους του αυτοκινήτου τώρα μπορεί να επισκευαστεί στο ηλεκτρολογείο σας, ή στον χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε.

Πολλές φορές ακούμε : κλώτσησε η βίδα του δυναμό, κλώτσησε η βίδα στην μίζα, κλώτσησε η βίδα , κόλλησε η βίδα, χάλασαν οι βόλτες της βίδας.

Αυτό αυτόματα σημαίνει καθυστέρηση της εργασίας σε αμφίβολο χρόνο , επιπλέον έξοδα μεταφοράς και επισκευής του μέρους του κινητήρα σε μηχανουργείο.

Προσοχή! Τώρα πια μπορείτε να επισκευάστε οποιαδήποτε κλοτσημένη βίδα στα ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου άμεσα στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα!

Αν έχετε χαλασμένες βόλτες σε βίδα τα κοινώς λεγόμενα χαλασμένα πάσα μπορούμε να τα επισκευάσουμε εύκολα και ταχύτατα στον χώρο του ηλεκτρολογείου σας.

Διαθέτουμε κινητό συνεργείο επισκευής για κλοτσημένη βίδα άρτια εξοπλισμένο για να αντιμετωπίσει με επιτυχία και την ποιο δύσκολη περίπτωση σε μίζα, δυναμό, πολλαπλασιαστή, μπουζί, αισθητήρα λάμδα, διανομέα κ.ά..

Ξεχάστε την χρονοβόρα μεταφορά σε μηχανουργεία η οποία θα σας κοστίσει χρόνο και χρήμα. Με ένα τηλεφώνημα μπορείτε να επισκευάσετε την χαλασμένη βίδα ή το χαλασμένο πάσο (σπείρωμα) πολύ εύκολα στο ηλεκτρολογείο σας χωρίς να κάνετε τίποτα απολύτως. 

Καλέστε τώρα στο 6984 254 777 και κλείστε ραντεβού για την επισκευή της κλοτσημένης βίδας σε δυναμό ή μίζα..

χαλασμένη βίδα σε δυναμό

Απαγορεύεται. Και να κατεβάσεις και τις άλλες που πήρες.

Pin It on Pinterest