Επισκευή χαλασμένη βίδα σε εξάτμιση

Επισκευή χαλασμένη βίδα σε εξάτμιση

χαλασμένη βίδα σε εξάτμιση

χαλασμένη βίδα σε πολλαπλή εξαγωγής

Κλωτσημένες βίδες σε εξάτμιση επισκευή

Κλοτσημένα σπειρώματα σε εξάτμιση επισκευή

Κλοτσημένη βίδα σε οποιοδήποτε μέρους του συστήματος εξάτμισης του αυτοκινήτου τώρα μπορεί να επισκευαστεί στο συνεργείο σας χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε.

Πολλές φορές ακούμε : κλώτσησε η βίδα της πολλαπλής εξαγωγής, κλώτσησε η βίδα στον αισθητήρα λάμδα, κλώτσησε η βίδα στην βάση της εξάτμισης, κόλλησε η βίδα, χάλασαν οι βόλτες της βίδας.

Αυτό αυτόματα σημαίνει καθυστέρηση της εργασίας σε αμφίβολο χρόνο , επιπλέον έξοδα μεταφοράς και επισκευής του μέρους του κινητήρα σε μηχανουργείο.

Προσοχή! Τώρα πια μπορείτε να επισκευάστε οποιαδήποτε κλοτσημένη βίδα στο σύστημα εξάτμισης του αυτοκινήτου άμεσα στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα!

Αν έχετε χαλασμένες βόλτες σε βίδα τα κοινώς λεγόμενα χαλασμένα πάσα μπορούμε να τα επισκευάσουμε εύκολα και ταχύτατα στον χώρο του συνεργείου σας.

Διαθέτουμε κινητό συνεργείο επισκευής για κλοτσημένη βίδα άρτια εξοπλισμένο για να αντιμετωπίσει με επιτυχία και την ποιό δύσκολη περίπτωση σε πολλαπλή εξαγωγής, εξάτμιση, βάση εξάτμισης, αισθητήρα λάμδα κ.ά..

 

Ξεχάστε την χρονοβόρα μεταφορά σε μηχανουργεία η οποία θα σας κοστίσει χρόνο και χρήμα. Με ένα τηλεφώνημα μπορείτε να επισκευάσετε την χαλασμένη βίδα ή το χαλασμένο πάσο (σπείρωμα) πολύ εύκολα στο συνεργείο σας χωρίς να κάνετε τίποτα απολύτως.

 

Καλέστε τώρα στο 6984 254 777 και κλείστε ραντεβού για την επισκευή της κλοτσημένης βίδας σε πολλαπλή εξαγωγής, εξάτμιση, καταλύτη, αισθητήρα λάμδα.

χαλασμένη βίδα σε εξάτμιση

 

Απαγορεύεται. Και να κατεβάσεις και τις άλλες που πήρες.

Pin It on Pinterest