Πολιτική Προστασίας Απορρήτου

Ποιοι είμαστε

Η ιστοσελίδα μας: https://www.speiromata.gr.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί τα συλλέγουμε

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων και επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του παράγοντα χρήστη του προγράμματος περιήγησης, για να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Μια ανώνυμη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη hash) ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δείτε αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Πολυμέσα

Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

Φόρμες Επικοινωνίας

Τα δεδομένα που φτάνουν σε εμάς είναι το email που δηλώνετε και ενδεχομένως και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Αυτά τα δεδομένα δεν αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την επικοινωνία μαζί σας μετά από αίτημα που μας υποβάλλατε.

Cookies

Αν αφήσετε ένα σχόλιο στον ιστότοπό μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό σας σε cookies. Αυτά είναι για σας ευκολία, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πάλι όταν αφήνετε ένα άλλο σχόλιο. Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος.

Αν έχετε λογαριασμό και συνδεθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο, θα ορίσουμε ένα προσωρινό cookie για να καθορίσουμε αν το πρόγραμμα περιήγησης δέχεται cookies. Αυτό το cookie δεν περιέχει προσωπικά δεδομένα και απορρίπτεται όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης διάφορα cookies για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης και τις επιλογές οθόνης. Τα cookie εισόδου διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookie επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα χρόνο. Εάν επιλέξετε «Να θυμάστε», η σύνδεσή σας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Αν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν.

Εάν επεξεργαστείτε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και υποδεικνύει απλώς το αναγνωριστικό ταχυδρομείου του άρθρου που μόλις επεξεργαστήκατε. Λήγει μετά από 1 ημέρα.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, να χρησιμοποιούν cookies, να ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το ενσωματωμένο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Analytics

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να μετρήσουμε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό μας. Η Google έχει τη δική της Πολιτική Απορρήτου την οποία μπορείτε να την ελέγξετε  εδώ .

Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από την παρακολούθηση από το Google Analytics, επισκεφθείτε τη σελίδα  Σελίδα εξαίρεσης του Google Analytics .

Με ποιον μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Δεν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με κανέναν άλλο, καθώς η ιστοσελίδα μας δεν διαθέτει πρόσθετα τρίτου μέρους.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Εάν αφήσετε ένα σχόλιο, το σχόλιο και τα μεταδεδομένα του διατηρούνται επ ‘αόριστον. Αυτό είναι έτσι ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να εγκρίνουμε αυτόματα τα σχόλια παρακολούθησης, αντί να τα κρατάμε σε ουρά συντονισμού.

Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπό μας (αν υπάρχει), αποθηκεύουμε επίσης τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχουν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά τους στοιχεία ανά πάσα στιγμή (εκτός από το αν μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές ιστότοπων μπορούν επίσης να δουν και να επεξεργαστούν αυτές τις πληροφορίες.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Πως ελέγχονται τα δεδομένα σας

Τα σχόλια επισκεπτών μπορούν να ελέγχονται μέσω αυτοματοποιημένης υπηρεσίας ανίχνευσης ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Πως προστατεύουμε τα δεδομένα σας

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Χρησιμοποιούμε ασφαλή πρωτόκολλα για την επικοινωνία και τη μεταφορά δεδομένων (όπως το HTTPS). Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ψευδώνυμα όπου θεωρείται αναγκαίο. Παρακολουθούμε τα συστήματά μας για τυχόν τρωτά σημεία και επιθέσεις. Έχουμε εγκατεστημένο ισχυρό Firewall σε επίπεδο Server καθώς και σε επίπεδο πλατφόρμας.

Παρόλο που προσπαθούμε όσο μπορούμε , δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών. Ωστόσο, υποσχόμαστε να ειδοποιήσουμε τις αρμόδιες αρχές για παραβιάσεις δεδομένων. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης εάν υπάρχει απειλή για τα δικαιώματα ή τα συμφέροντά σας. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε ευλόγως για να αποτρέψουμε παραβιάσεις της ασφάλειας και να βοηθήσουμε τις αρχές σε τυχόν παραβιάσεις.

Αν έχετε λογαριασμό σε εμάς, σημειώστε ότι πρέπει να διατηρήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας μυστικό.

Plugin: Smush

Σημείωση: Το Smush δεν αλληλεπιδρά με τους τελικούς χρήστες στον ιστότοπό μας. Η μόνη επιλογή εισαγωγής Smush έχει μια συνδρομή για ενημερωτικά δελτία μόνο για τους διαχειριστές ιστότοπων.

Το Smush στέλνει εικόνες στους διακομιστές WPMU DEV για βελτιστοποίηση τους για χρήση στο διαδίκτυο. Αυτό περιλαμβάνει τη μεταφορά δεδομένων EXIF. Τα δεδομένα EXIF είτε θα αφαιρεθούν είτε θα επαναφερθούν όπως είναι. Δεν αποθηκεύεται στους διακομιστές WPMU DEV.

Το Smush χρησιμοποιεί μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτου μέρους (Drip) για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον διαχειριστή του ιστότοπου. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του διαχειριστή αποστέλλεται στη λειτουργία Drip και το cookie καθορίζεται από την υπηρεσία. Μόνο οι πληροφορίες διαχειριστή συλλέγονται από το Drip.

Στοιχεία επικοινωνίας

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας, τα δικαιώματά σας σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα σας ή αυτής της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, επικοινωνήστε με την προστασία των δεδομένων μας Officer στο info@speiromata.gr

Εποπτική αρχή
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  contact@dpa.gr
Τηλέφωνο: +30 210 6475 600

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.
Τελευταία τροποποίηση που έγινε ήταν στις 29/05/2018.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

ΠΡΟΣΟΧΗ. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες. Αν είστε ιδιώτης μην καλείτε για πληροφορίες. Για την κατανόηση κάθε είδους πληροφορίας απαιτούνται επαγγελματικές γνώσεις.